McCann odpira vrata v Ljubljani

Agencija Ginger Communication Hub je sedaj partner McCann za slovenski trg in bo naprej delovala pod blagovno znamko McCann Ljubljana.

Nova agencija je rezultat sinergije med v svojem razredu najboljšo svetovno agencijo, regionalnim strokovnim znanjem I&F skupine in drznimi lokalnimi talenti. Kreativnost McCanna je trdno zakoreninjena v strateškem razmišljanju. Agencijska mreža tako položaj podjetij in blagovnih znamk krepi z idejami, ki pustijo vtis na vseh področjih.

»Na trg prihaja nov, odličen igralec in vesel sem, da sem del te zgodbe. Naš cilj je slovenskemu trgu ponuditi najboljše strokovno znanje iz regije v tesnem sodelovanjem z našimi lokalnimi talenti« je dejal Žiga Anžlovar, direktor McCann Ljubljana, in dodal: » V McCann Ljubljana verjamemo v partnerstva in sodelovanja, ki prinašajo prodorne rešitve. Svet je v nenehnem pogonu, zato McCann ne ustvarja le kampanj, temveč tudi platforme in ekosisteme, ki se lahko spreminjajo in razvijajo skozi čas.V naših svetlih pisarniških prostorih boste našli zagnano, predano, radovedno in pripravljeno ekipo, ki bo z veseljem sprejela nov, izzivov poln projekt.«

McCann Worldgroup je ena največjih agencijskih mrež na svetu z več kot 20.000 zaposlenimi v več kot 100 državah. Ta je poznana kot začetnica sodobnega modela marketinške agencije in ustvarjalka nekaterih najbolj znanih trženjskih kampanj v zgodovini.

McCann Ljubljana – vodi nas razum, navdihuje nas strast.